Fire frivillige foreninger får et ekstra tilskud fra kommunen

15. august 2022 Frivillige Skrevet af: Redaktion

Social-, Senior- og Handicapudvalget har på sit seneste møde besluttet at give tilskud til fire frivillige, sociale foreninger.

Det er Kegnæs Pensionist- og efterlønforening, som får 10.000 kroner, så flere kan deltage i foreningens ‘julekomsammen’ fordi egenbetalingen falder. Efterløn- og Pensionistklub i Gråsten får også 10.000 kroner, som skal gøre det muligt for flere
pensionister at deltage i udflugter, sammenkomster og foredrag, fordi egenbetalingen med den ekstra pose penge bliver mindre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Vennekredsen Vesterdalen i Broager står der musik, dans og sang, lottospil til stor gavn for Broager Plejecenters beboere og Social-, Senior og Handicapudvalget sender 10.000 kroner, skriver forvaltningen.

Foreningen Netværkshuset, som er for demente og pårørende har søgt om penge, så flere pensionister – på grund af lavere deltagerbetaling – kan deltage i Netværkshusets fællesspisningsarrangement. Foreningen får en økonomisk indsprøjtning på 7200 kroner.

 

14. maj 2024 Politik, Sundeved

Borgere i Avnbøløsten fik ikke medhold i deres klage

14. maj 2024 Politik

Borgere i Avnbøløsten og omegn har klaget til Planklagenævnet, fordi Byrådet har godkendt kommuneplanen, som blandt meget andet betyder, at et område i Avnbøløsten er lagt ud som perspektivområde for en vindmøllepark. Klageren mente ikke, at Byrådet havde taget højde for den store mængde indsigelser, der var kommet. Nu har Planklagenævnet behandlet sagen og skriver, […]

Læs mere...