Vil du også være frivillig i SønderjyskE Herrehåndbold?

12. september 2022 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Hver eneste gang SønderjyskEs Håndboldherrer skal spille på hjemmebanen i Sparekassen Broager Skansen, så møder en lang række frivillige ind og tager sig af en masse praktiske opgaver, som er med til at sikre, at publikum får en god oplevelse.

Det er også frivillige, som servicere Erhvervsklubben og der er – som regel inden kampen – et arrangement med et lille foredrag, kampoptakt og spisning.

“Det er frivillige, som stiller borde og stole op og gør klar til den buffet, som erhvervsklubbens medlemmer skal have. Det er også os, der skænker øl, vin og vand”, siger Søren Laue Schulz til SønderborgNYT. Han får også sagt, at han ikke selv når at hjælpe så meget.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har også andre opgaver og skal være i både Broagerhallen og i Skansen”, siger han.

Når der er halvleg i SønderjyskEs hjemmekampe, så trækker flere af Erhvervsklubbens medlemmer ind i Loungen, hvor der er kaffe, øl og vand.

“Og det er også frivillige, som sørger for, at alt er klar og de skænker også op”, siger Søren Laue Schulz.

Han fortæller, at man kan blive frivillig hos SønderjyskE Herrehåndbold ved at møde op i Broager Sparekassen Skansen, når der er hjemmekamp og sige til andre frivillige, at man gerne vil med i flokken.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så guider de videre og man kan også sende en mail mig på adressen [email protected]”, siger Søren Laue Schulz og tilføjer, at de frivillige selvfølgelig også ser kampene.

Du kan SE BILLEDER HER.