Broager Pigespejder inviterer familier ud i mørket

Bålhygge. Foto: Broager Pigespejder
Bålhygge. Foto: Broager Pigespejder
2. oktober 2022 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

Vil du og din familie gerne have en god oplevelse, samt blive mere fortrolig med at være ude i mørket – har vi planlagt en aften for jer. Den aften er på lørdag – den 8. oktober, skriver Broager Pigespejder

Aktiviteterne vil være tilrettelagt efter at I, i fællesskab oplever naturen og får brugt sanserne. Kom ud i naturen – oplev at blive udfordret i mørket under trygge forhold sammen med andre familier.

Arrangementet starter kl. 16:00 og forventet slut er kl. 21:00. Vi mødes på Spejderpladsen Skelde Kobbel i Broager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi starter med madlavning over bål – efterfulgt af fællesspisning. Derefter er der aktivitetsløb i skoven. Det hele sluttes af med hygge rundt om bålet.

Deltagerprisen er 25 kroner pr. person.

Tilmelding og betaling til arrangementet skal ske på Broager Pigespejders hjemmeside: broagerpigespejder.dk senest onsdag.

Arrangementet er for familier med børn om I er spejdere eller ej.

2. maj 2024 Sport, Sønderborg

Kommunen bakker op om skateboard-landskamp

2. maj 2024 Sport

Skateboardlandsholdene fra Danmark og Tyskland mødes til november til den første landskamp for skateboard på dansk jord. Det kommer til at foregå i Sønderborg Skatepark på Ringriderpladsen. Formålet med arrangementet er at lave et familievenligt event, hvor sporten, skateboarding, vises frem. Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab har godkendt at støtte arrangementet med 36.500 kr. […]

Læs mere...