Karriere og fremtidsdrømme på skoleskemaet på Det Blå Gymnasium

Pressefoto
Pressefoto
12. oktober 2022 Uddannelse Skrevet af: Redaktion

Der var karriere og fremtidsdrømme på skoleskemaet, da 3F på Det Blå Gymnasium i dag, onsdag, fik besøg af assistant manager Cathrine Vigsø og revisor Karen Jørgensen fra EY.

Besøget var arrangeret af klassens danskunderviser Anne Kvist, som fortæller i en pressemeddelelse:

”Det er vigtigt, at eleverne i løbet af deres gymnasietid bliver inspireret og udfordret i forhold til deres tanker om videre uddannelse og karriere. Det er jo selvfølgelig ikke dem alle, som skal arbejde med revision og consulting, men Karen Jørgensen og Cathrine Vigsøs fortællinger om deres karriereveje gør det mere konkret for eleverne, når de skal overveje det store spørgsmål om, hvad der skal ske efter gymnasiet”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter oplægget trænede klassen jobsamtaler, hvor elever – valgt ud på baggrund af en fiktiv ansøgning til EY foran hele klassen – blev interviewet af Cathrine Vigsø og Karen Jørgensen.

For Cathrine Vigsø var besøget i øvrigt noget ganske særligt, fordi hun selv er student fra Det Blå Gymnasium. Det er hun i øvrigt ikke alene om, idet gymnasiet de seneste år har leveret en lang række studenter til den verdensomspændende revisions- og konsulentvirksomheds traineeprogram.

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...