Riggelsen & Steen spiller julekoncert – og giver entré-indtægten til Julemærkehjemmene

24. oktober 2022 Kultur Skrevet af: Redaktion

Lørdag den 26. november spiller Riggelsen & Steen en julekoncert hvor de samler penge ind til Julemærkehjemmene i Danmark. Det er på Knøs’ Gård i Høruphav, klokken 14.00.

“Vi har haft datoen, og reservationen af Knøs Gård, i kalenderen i lang tid og vi kan nu se, at det falder sammen med Danmarks VM-kamp mod Frankrig, der spilles klokken 17.00 samme dag. Så tænk hvor dejlig den dag bliver med først en hyggelig julekoncert og derefter en spændende fodboldkamp”, siger de to musikere i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Julekoncerten koster kun 50 kroner pr person, hvor alle indtægter går til Julemærkehjemmene.

Det er inklusiv kaffe/te, vand og kage, som er sponsoreret af Rema 1000 i Høruphav.

Alle der køber billetter inden 1. november er med i lodtrækningen om tre gavekort til Rillos i Høruphav. De tre vindere vil få direkte besked.

Du finder din billet på Billetto.

13. maj 2024 Sport, Sønderborg

Hold fra Sønderborg Bowlingklub spillede sig i 1. division

13. maj 2024 Sport

Sønderborg Bowlingklub har spillet oprykningsspil i Herning i går, søndag, og der deltog fire klubber fra Frederikshavn, Odense, Horsens og Sønderborg. De hold, der blev nummer et og to ville sikre sig en plads i 1. division næste sæson, skriver den lokale bowlingklub. Første kamp mellem Frederikshavn og Sønderborg endte 20-4 til Sønderborg. Bedste spiller […]

Læs mere...