Broager Ringriderforening delte penge ud

Formand Anne Jonsson overrækker pengene til Else Marie Toft fra BUI. Privat foto
Formand Anne Jonsson overrækker pengene til Else Marie Toft fra BUI. Privat foto
12. december 2022 Broager Skrevet af: Redaktion

Broager Ringriderforening havde forleden generalforsamling på Broager Hus, hvor formand Anne Jonsson kunne berette om en vellykket ringridning 2022, som gav et overskud på over 90.000 kroner.

Det var med ekstra nervøsitet, at ringridning skulle holdes i år, fordi ringriderfesten skulle genstartes efter et par år med corona-nedlukning samt at Tour de France, ramte byerne om søndagen, skriver ringriderforeningen

Foreningen har desuden oplevet, at mange af de sædvanlige omkostninger, som der kommer i forbindelse med festen, blev mangedoblet. Ringriderforeningen valgte derfor at lukke for ringridning om søndagen, så der ikke skulle konkurreres med Tour de France. På trods af lukning om søndagen har foreningen generet et overskud. Det bedste i mange år. Formanden takker alle de, der mødte op til festen, alle hjælpere, rytterne og bestyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På grund af det gode resultat har foreningen helt ekstraordinært valgt, at udlodde penge til de foreninger, som hjælper under ringriderfesten. BUI har fået 3000 kroner- Skelde Gymnastik 2000, Broagerlands Rideskole 2000, Dynthuset 2000 og Egernsund Kultur- og Idrætsforening 1000 kroner De nævnte beløb er udover den sædvanlig honorering.

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...