Der er liv og også loppemarked i Jørgensgaard

29. januar 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler
  • Beboerklubben Jørgensgård indbyder igen til årets Loppemarked. Loppemarkedet foregår i weekenden den 8. og 9. februar i tidsrummet kl. 10 – 16. Denne gang er det større end nogensinde før.

    Der er liv i Jørgensgaard og det ser du, når du kommer til loppemarked.

    Der er liv i Jørgensgaard og det ser du, når du kommer til loppemarked.

    Artiklen fortsætter under annoncen

    – Kælderen vil være fyldt med lækre og gamle møbler. Gildesalen og fire lejligheder vil være fyldt bristepunktet med diverse spændende loppeeffekter, siger Jytte Pyt til Sønderborg Nyt.

    Gør et godt køb mellem glas, porcelæn, tøj, legetøj, spil, retro, isenkram, samlerobjekter, lamper, bøger, brugskunst og meget mere.  Der er gode parkeringsmuligheder, så du kan sagtens have traileren med.

    – Beboerklubben og beboerne der lever og bor i Jørgensgård vil afmystificere det med at Jørgensgård er spøgelsesagtig, siger Jytte Pyt. Så mød op og gør et godt køb, samtidig med at du ser, der faktisk er liv i Jørgensgaard.

    Artiklen fortsætter under annoncen

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...