Jens Christian Hansen fra Nord-Als Boldklub har fået sølvnålen

Jens Christian Hansen og Nord-Als Boldklubs formand Frank Andersen. Privat foto
Jens Christian Hansen og Nord-Als Boldklubs formand Frank Andersen. Privat foto
3. februar 2023 Frivillige Skrevet af: Redaktion

I forbindelse med Nord-Als Boldklubs generalforsamling forleden fik Jens Christian Hansen overrakt DBU Jyllands sølvnål.

Æresbevisningen kan tildeles ved mindst 15 års frivilligt arbejde som træner eller leder i fodboldklubber og det kan Jens Christian Hansen med lethed mønstre. Allerede i 1992 blev han valgt ind Nord-Als Boldklubs bestyrelse, og ti år senere blev han formand, skriver Nord-Als Boldklub.

Han sad på den post i hele 11 år, og dermed er han den længst siddende formand i klubbens godt 50-årige historie. I dag er Jens Christian Hansen formand for DBU Jyllands kreds 4.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jens Christian Hansen har gennem årene bestridt forskellige andre poster i Nord-Als Boldklub. Han har bl.a. været formand for sponsorudvalget, og han har også været træner for klubbens seniorherrer. Han er i det hele taget en rigtig NBer, der igennem hele sit liv har været aktiv fodboldspiller i klubben med bl.a. 19 sæsoner på klubben 1. hold.

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

Opsigelsen af tolkeaftalen giver en del bøvl

29. april 2024 Samfund

Opsigelsen af tolkeaftalen betyder, at Sønderborg Kommune snarest muligt skal gennemføre en ny konkurrenceudsættelse af tolkeydelser. Det tager tid, men processen er sat i gang. I mellemtiden giver det os en del bøvl i sagsbehandlingen, hvor vi skal ud og finde andre tolke for at få løst de konkrete opgaver, hvor der er behov for […]

Læs mere...