Mennesker med særlige behov skal hjælpes i job

8. februar 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

En del af de unge mennesker, der fuldfører den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse, skal hjælpes til job eller mere uddannelse. Det mener både Socialforvaltningen og Handicap & Psykiatri.

Jørn Thrane fra Ligeværd er glad for, at kommunen nu vil hjælpe mennesker med særlige behov videre.

Jørn Thrane fra Ligeværd er glad for, at kommunen nu vil hjælpe mennesker med særlige behov videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor skal Socialudvalget nu diskutere, om der skal ansættes en konsulent, der hjælper STU’erne og voksne med særlige behov videre til job.

– Initiativet er godt og Landsforeningen Ligeværd er selvfølgelig opmærksom på, hvem der får jobbet, siger Jørn Thrane fra Ligeværd til Sønderborg Nyt.

– Måske kan vedkommende hjælpe vores medlemmer til job og de, som de ikke kan hjælpe, må så have en lettere vej til en førtidspension, siger Jørn Thrane.

30. april 2024 Erhverv, Nordborg

Mikkel Friis-Thomsen er ny kommunikationschef i Danfoss

30. april 2024 Erhverv

Mikkel Friis-Thomsen bliver en del af Danfoss Group Communications & Public Affairs under ledelse af Kasper Elbjørn. Mikkel Friis-Thomsen er en velbevandret kommunikationsleder med erfaring i at drive kommunikationen i virksomheder med høj vækst og ambitiøse bæredygtighedsplaner. Mikkel har bl.a. drevet vellykkede internationale kommunikationsindsatser i både Vestas og Sydbank. Senest har han som chef for […]

Læs mere...