Klimamarch i Sønderborgs gader

Rytterstatuen. Foto: Ole Kæhler
Rytterstatuen. Foto: Ole Kæhler
28. februar 2023 Politik Skrevet af: Redaktion

Volt Sønderborg, Silba Sønderborg, FEM Sønderborg og Europæisk Ungdom Syd- og Sønderjylland kalder til klimaprotest i Sønderborg fredag den 3. marts, så det bliver en ordentlig flok, der kan vise, at vi også i Sønderjylland kerer os om klimaet.

Vi ved, at der er mange derude, der ligesom os er bekymret for klimaet og fremtiden og mener, at der skal hankes gevaldigt op i klimapolitikken, skriver arrangørerne.

Derfor er vi en håndfuld ungdomsorganisationer, der har besluttet os for føre den internationale klimamarch den 3. marts til Sønderborg, så vi kan marchere i Sønderborgs gader sammen med en masse andre sønderjyder og råbe magthaverne op, lyder det fra fire arrangører.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltagerne mødes klokken 12:30 ved Rytterstatuen.

1. maj 2024 Politik, Sønderborg

Borgmesteren holdt en 1. maj-tale om velfærd og krig

1. maj 2024 Politik

Gennem årene er der sat spørgmålstegn ved, om der er brug for en kampdag eller en kamp. Har vi ikke opnået stor velstand og fået et godt velfærdssamfund? Er der noget at kæmpe for som socialdemokrat eller som fagforening? Sådan indledte borgmester Erik Lauritzen sin 1. maj-tale fra talerstolen ved FH Sønderjyllands 1. maj-arrangement i […]

Læs mere...