River Band spiller i den lokale New Orleans Jazzclub

River Band. Pressefoto
River Band. Pressefoto
7. marts 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

New Orleans Jazz afholder søndag den 26. marts i Jazzkælderen, koncert med River Jazz & Blues Band – eller i daglig tale River Band, som kom til verden i 1971 i Vestjylland med musikere fra Lemvig og Holstebro. Orkestret fik navn efter Storåen, der flyder på de kanter.

Dørene til musiklokalet på Hotel Sønderborg Strand er åbne fra klokken 12.00 -15.30. Kl. 12.15 serveres en let frokost. Musikken starter kl. 13.00.

River Band har turneret trofast hvert år uden pause siden 1971 i Danmark og i udlandet og bandet er kendt for sin afvekslende, farverige stil – en blanding af traditionsbevidsthed og evne til at overraske. Nærvær og engagement er sat i højsædet hos dette originale, vestjyske band, skriver New Orleans Jazz i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

River Bands optræden skabes af musikernes fælles inspiration – samt lysten til at få publikum i tale. Med elskede klassikere, elegante arrangementer og inciterende danserytmer.

Mange sange, melodier og arrangementer i River Band er lavet af orkestrets trompetist, mundharpespiller, leder og stifter, Torben Lassen. Flere af disse numre er blevet klassikere på spillesteder i hele landet.

River Jazz & Blues Band er ét af de mest benyttede og populære danske orkestre på klubber og festivaler i Skandinavien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse meget mere på NewOrleansJazz.nu

5. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Morsom Brecklings Bogcafé med Bent Jensen

5. maj 2024 Kultur

Flere end 200 mennesker indfandt sig søndag eftermiddag i Sønderborghus, hvor Brecklings Bogcafé havde besøg af LINAK-ejer Bent Jensen til en samtale om bogen, Den bedste idé, der handler om netop Bent Jensen og LINAK. Vanen tro tonede Allan Breckling alene frem på scenen og bød velkommen, hvorefter Bent Jensen kom ind – og han […]

Læs mere...