Efter kampen i Skansen på onsdag kommer SønderjyskEs trøjer på auktion

7. maj 2023 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

SønderjyskE Herrehåndbold har sikret sig endnu en sæson i landets bedste række og med den vished, kan der ses frem mod en god sæsonafslutning, der, blandt andet byder på trøjeauktion

Sæsonens sidste kamp spilles heldigvis i Broager Sparekasse Skansen, hvor TTH Holstebro kommer på besøg den 10. maj. Kampen starter 19:30 og følges, traditionen tro, op af en trøjeauktion, hvor du kan sikre dig selv en eller flere lyseblå game-worn spillertrøjer, skriver klubben.

Auktionen finder sted på halgulvet, hvor du og dine interesserede medfans inviteres ned til at overvære og deltage i auktionen. SønderjyskE Herrehåndbold giver i denne forbindelse fri øl og sodavand, så længe lager haves.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når spillerne har været i omklædningsrummet, slutter de sig til fansene, hvor de gerne skåler og siger tak for opbakningen i 2022-2023-sæsonen.

16. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Restaurant Colosseum klar med god sønderjysk mad til turisterne

16. maj 2024 Erhverv

I køkkenet på Restaurant Colosseum ved Havnepromenaden har restauratør og køkkenchef Ali Abu Fadel Moussa, som tog sin kokkeuddannelse i København, travlt med at lave mad til gæsterne, mens han fortæller, at selvom turistsæsonen ikke rigtigt er begyndt, så er der allerede mange turister i byen. “En del af dem kommer på Colosseum, fordi lokale […]

Læs mere...