Plads til nye sangere i Sønderjysk Pigekor og Drengekor

1. juni 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Et sæsonskifte betyder plads til nye sangere og Sønderjysk Pigekor og Drengekor holder derfor optagelsesprøver fredag den 16. juni fra kl. 15.

”Alle piger og drenge i alderen 7-14 år kan melde sig til, og vi glæder os til at høre en masse børn synge for os”, fortæller chefdirigent Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

”Det er ikke spor farligt at gå til optagelsesprøve – vi synger en sang sammen og snakker lidt om, hvordan vi arbejder i koret. Det hele tager fem minutter, og man får besked om optagelse med det samme. Børn under syv år er også meget velkomne i koret og de kan starte uden at skulle til optagelsesprøve. Man møder bare op på Sønderborg Kaserne til en af vores åbne korprøver i august.  Tilmelding til optagelsesprøven den 16. juni sker på korets hjemmeside”, siger hun og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Sæson 23-24 bliver endnu en gang begivenhedsrig for koret, og der er blandt andet koncerter med Sigurd Barrett på programmet – og så har koret 30 års jubilæum og det skal naturligvis fejres med manér”.

2. maj 2024 Sport, Sønderborg

Kommunen bakker op om skateboard-landskamp

2. maj 2024 Sport

Skateboardlandsholdene fra Danmark og Tyskland mødes til november til den første landskamp for skateboard på dansk jord. Det kommer til at foregå i Sønderborg Skatepark på Ringriderpladsen. Formålet med arrangementet er at lave et familievenligt event, hvor sporten, skateboarding, vises frem. Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab har godkendt at støtte arrangementet med 36.500 kr. […]

Læs mere...