Cyklemotion på Mølleparken Plejecenter

25. marts 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler
Som tilskuer kan der sagtens tages del i glæden - og der blev snakket om dengang, hvor de ældre selv cyklede i hverdagene.

Som tilskuer kan der sagtens tages del i glæden – og der blev snakket om dengang, hvor de ældre selv cyklede i hverdagene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdagens solstråler gjorde, at de ældre på Mølleparken Plejecenter trak udendørs for at få en cykletur og samtidig nyde det god vejr. IMG_2951

Plejehjemmet havde lånt en tandemcykel, så det var muligt for enhver at få en tur og det var et tilbud, som en hel del tog imod.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Lad os lige tage en tur mere, sagde en af de ældre damer, da cyklen trillede i mål. Og det var med det helt store smil, der igen blev trådt i pedalerne.

De beboere, der ikke kunne lokkes til at springe i cykelsædet hyggede sig med at kigge på.

2. maj 2024 Politik, Sønderborg

To partier vil ikke spare på fysio- og ergoterapi til børn og unge

2. maj 2024 Politik

Socialdemokratiet og Enhedslisten ønsker ikke at gennemføre besparelser på fysio- og ergoterapeuter, men vil foreslå at annullere besparelser for en million kroner på netop den støtte til børn og unge. Fordi det står klart, at de foreslåede besparelser på fysio- og ergoterapeutisk støtte til børn og unge ikke kan gennemføres uden kraftige forringelser for hjælpen […]

Læs mere...