Overskud på 87.031,70 kroner fra Lyserød Golf i Augustenborg

15. august 2023 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

En Grundlovsdag, hvor man kan bruge fire timer på golfbanen og samtidig støtte kvindernes bryster. Meget bedre bliver det vel ikke, sagde Allan Clausen, der var en af de mange deltagere i Pink Cup-turneringen, som spillede på golfbanen i Augustenborg. Det var et arrangement, hvor det var vigtigere at være med til at skrabe penge ind til Kræftens Bekæmpelse end det var at vinde.

”Imponerende 87.031,70 kroner er sendt afsted til Kræftens Bekæmpelse”, sagde Jeanette Meineche i går, mandag, til SønderborgNYT. Hun er en af de golfkvinder, som står for den årlige lyserøde golfdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

120 golfspillere stillede op til velgørenhedsspillet.

“Der var superskønt, der var så mange, som havde tilmeldt sig – og vi havde også spillere på venteliste”, sagde ildsjælen Jeanette Meineche.

Det var 20. gang kvinderne i golfklubben havde Pink Golf.

”Vi er klar igen Grundlovsdag 2024”.

14. maj 2024 Politik, Sundeved

Borgere i Avnbøløsten fik ikke medhold i deres klage

14. maj 2024 Politik

Borgere i Avnbøløsten og omegn har klaget til Planklagenævnet, fordi Byrådet har godkendt kommuneplanen, som blandt meget andet betyder, at et område i Avnbøløsten er lagt ud som perspektivområde for en vindmøllepark. Klageren mente ikke, at Byrådet havde taget højde for den store mængde indsigelser, der var kommet. Nu har Planklagenævnet behandlet sagen og skriver, […]

Læs mere...