På onsdag tændes Flammen i Sønderborg

Onsdag klokken 17 åbner Restaurant Flammen i Perlegade. Foto: Ole Kæhler
Onsdag klokken 17 åbner Restaurant Flammen i Perlegade. Foto: Ole Kæhler
2. oktober 2023 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær

Onsdag den 4. oktober klokken 17 tænder Restaurant Flammen op i grillen og åbner dørene for gæsterne i Perlegade, hvor Nordea tidligere havde til huse og den succesfulde restaurant byder indenfor til deres velkendte koncept og en ny indretning.

”Vi har travlt med at få det sidste på plads, men nu er vi ved at være klar til at byde gæsterne indenfor på onsdag, hvor vores 50 medarbejdere står klar til at give sønderborgenserne en madoplevelse udover det sædvanlige”, siger Piet Klein, CEO hos Restaurant Flammen, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde og med den nye restaurant i Sønderborg er der 16 restauranter i Danmark og i følge direktøren er Flammen mere end bare en restaurantkæde.

”Flammen er en families ønske om at skabe et hyggeligt sted for alle, med noget for enhver smag, og hvor man på god sønderjysk manér bliver virkelig mæt uden, at det koster en bondegård. Vores store grillbuffet med tilbehør, sovs, frisk brød og salat koster fra 229 kroner pr. person, og for et tillæg på kun 59 kroner kan gæster gå ombord i vores lækre dessertbuffet”, siger Piet Klein.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når Restaurant Flammen åbner, bliver der plads til cirka 250 gæster, og de får valget mellem minimum 15 slags kød, 3 forretter, 50 salater og 10 varme retter, anrettet i et overskueligt buffetområde, som gør det nemt at få overblik over alle herlighederne, og hvor Flammens udskærere står klar med kvalitetskød.

”Vi har fra starten fokuseret på, at vores kødkvalitet er helt i top med en stor variation af kødprodukter, herunder okse, svinekød, og kylling, så der er noget for alle, også alle børn under 12 år, som spiser til halv pris. Vores vision om at gøre alle tilfredse er et samspil mellem de gode råvarer, vores dygtige medarbejdere og restaurantens indretning”, siger Piet Klein til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da det blev offentliggjort, at Restaurant Flammen kom til Sønderborg, blev det muligt at booke bord, og det er gået over al forventning.

”Vi åbner med rigtig mange reservationer på onsdag, og allerede nu er der booket godt op til weekenden og de kommende uger, og det glæder os meget, at sønderborgenserne har taget godt imod os”, siger Piet Klein.

Restaurant Flammen i Sønderborg har åbent søndag til torsdag fra klokken 17:00 til 22:00 og fredag og lørdag er åbningstiden 17:00 til 23:00. Der kan også bestilles Takeaway mellem klokken 17:00 og 19:30 søndag til torsdag, og fredag og lørdag mellem 17:00 og 20:00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her kan der bestilles bord på Restaurant Flammen.

17. maj 2024 Erhverv, Gråsten

Ophørssalget hos design-VEST i Gråsten går forrygende og nu kan du spare 50 procent

17. maj 2024 Erhverv

Siden marts måned har butikken design-VEST, som ligger på Torvet i Gråsten, haft ophørssalg, fordi ejeren, Hans Kurt, har valgt at lukke butikken senere på året. For at sætte ekstra skub i ophørssalget kan der nu spares 50 procent på interiør og fashion. ”Vi har haft en rigtig god start på vores ophørssalg og særligt […]

Læs mere...