Finanstilsynet har godkendt fusionen mellem Broager Sparekasse og Frøs Sparekasse

Broager Sparekasse bliver til Sydjysk Sparekasse (arkivfoto)
Broager Sparekasse bliver til Sydjysk Sparekasse (arkivfoto)
2. oktober 2023 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær

I dag, mandag, godkendte Finanstilsynet den planlagte fusion mellem Frøs Sparekasse og Broager Sparekasse, og Sydjysk Sparekasse er derved en realitet. Det oplyser Broager Sparekasse på deres hjemmeside.

Det sker efter, at fusionen godkendt af repræsentantskabet i Broager Sparekasse den 21. september og af repræsentantskabet i Frøs Sparekasse den 28. september. Sydjysk Sparekasse er det nye navn efter fusionen og tilsammen har de to pengeinstitutter flere end 300 års erfaring og dybe rødder i Syd- og Sønderjylland. De får afdelinger i hele Syd- og Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sydjysk Sparekasse får hovedkontor i Rødding samt stabsfunktioner i Broager og Sønderborg og den fusionerede sparekasse får ca. 230 medarbejdere og 75.000 privat- og erhvervskunder, hvoraf de 18.000 er garanter.

Med et kapitalgrundlag på 1,3 milliarder kroner og en balance på godt 12 milliarder bliver Sydjysk Sparekasse blandt de 20 største pengeinstitutter og blandt de fem største garantsparekasser i Danmark.

15. maj 2024 112

Ung mand erklæret død på stedet i færdselsuheld

15. maj 2024 112

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser onsdag morgen, at de er tilstede ved et færdselsuheld ved Mommark på Als, hvor en bil har ramt et træ. Føreren, en ung mand, er desværre erklæret død på stedet. De pårørende er underrettet. Det oplyser Vagtchefen via X.

Læs mere...