Køkkenchefen sætter sejlfisk på menuen i Brasserie 1761

5. oktober 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Køkkenchef Zenia Jørgensen i Brasserie 1761 har brugt en del af onsdagen på at tænke over, hvordan hun ville tilberede den store sejlfisk, hun fik leveret.

“Det er superdejligt at få noget så sjældent som en sejlfisk ind i køkkenet. Vi gør ellers i lokale råvarer og følger sæsonen, men noget så sjældent som en sejlfisk kan jeg ikke sige nej til og så laver vi noget ekstraordinært ud af den”, sagde Zenia Jørgensen.

“Vi byder på sejlfisk med Baaeri Caviar, Lotusrod, kartoffel parisienne og hertil en sauce Vin Blanc”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Køkkenchefen, som håber, der er rigtigt mange, som bestiller et bord, så de kan smage noget så sjældent som sejlfisk.

Onsdag blev der afleveret en flot sejlfisk i køkkenet og det var Jysk Seafood, der havde fået den fløjet hjem fra Indonesien.

“Jeg ringede til køkkenchef Zenia Jørgensen i Brasserie 1761 og spurgte, om hun kunne bruge den, fordi jeg ved, hun er utroligt kreativ indenfor fiskeretter”, sagde leverandør Michael Nielsen til SønderborgNYT.

19. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Masser af glade børn til Børnefestivalen

19. maj 2024 Samfund

Rigtigt mange børnefamilier nød deres søndag på Ringriderpladsen i Sønderborg, hvor Børnefestivalen havde et væld af oplevelser for børn. Blandt andet kom Hr. Skæg, som havde besøg af flere gæster, som kunne noget helt specielt. Der var en, som kunne tale med dyr, en som kunne holde vejret i flere dage og så også en, […]

Læs mere...