Hørups U14-drenge skal spille om jysk mesterskab i indendørs fodbold

Hørups træner og U14-drenge. Privat foto
Hørups træner og U14-drenge. Privat foto
21. januar 2024 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Med en nervøs start mod et godt spillende Ensted i en kamp, som skulle vise sig og være puljefinalen, og være foran 3-1, så taber vi 3-4. I kamp to skulle vi spille mod Varde, som viste sig at volde os lidt problemer og måske sad nervøsiteten stadig i spillerne og med en føring 2-1. 20 sekunder før tid, får modstanderne et skud ind til 2-2.

Det fortæller Steffan Bonde, der er træner for Hørups U14-drenge efter lørdagens kampe i Regionsmesterskabet, hvor Hørup-drengene spiller sig til andenpladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Efter de første to kampe med kun et point, var der lagt op til, at vi skulle steppe op i de sidste to kampe for at få muligheden for JM i Hadsund om 14 dage. Drengene går så ind og viser, hvorfor vi er med her. Vi vinder 9-1 over Blåbjerg og sidste kamp mod Højer vinder vi 12-1”, siger træner Steffan Bonde.

”Vi slutter som nummer to i regionen og drengene – Mikkel, Malthe, Marcus, Victor, Johan, Thomas og Elias – fik fortjent sølvmedaljer om halsen. Og nu står den på Jysk Mesterskab i Hadsund om 14 dage”.

18. maj 2024 112, Nordborg

Brand i villa

18. maj 2024 112

Der har været en kraftig brand i en villa på Smedegade i Nordborg. Nordborg Frivillige Brandværn og Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Bo Olesen, blev alarmeret klokken 08:07. “Der er en tilbygning til villaen og i den er der et værelse, som har kraftige brandskader og så er der sodskader i resten af boligen”, siger indsatsleder Bo […]

Læs mere...