SønderjyskE tabte i Fredericia og er fjerdesidst i Herreligaen

SønderjyskE. Arkivfoto.
SønderjyskE. Arkivfoto.
5. februar 2024 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag hentede SønderjyskEs håndboldherrer et nederlag på 26-23 i Fredericia – og modstanderne kom dermed op på at være ubesejret i ni Liga-kampe i træk.

”Fredericia er særdeles stærkt spillende hold og deres aggressive offensive forsvar har drillet rigtig mange af modstanderne og det har vi selvfølgelig forsøgt at øve os på at finde løsninger på. Vi har naturligvis også haft stort fokus på at finde egne løsninger i begge ender af banen”, sagde SønderjyskEs cheftræner, Rasmus Vandbæk i en pressemeddelelse inden søndagens kamp.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredericia har 30 point på andenpladsen efter 19 spillerunder. Aalborg topper med 33 point. De to hold har pæn afstand ned til de næste i tabellen. Bjerringbro-Silkeborg har 24 point på tredjepladsen. Sønderjyske er fjerdesidst med 14 point.

10. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Børn legede lystigt på Rønhaveplads og i Apotekerhaven

10. maj 2024 Erhverv

Fredag fra middagstid morede børn sig lystigt i Apotekerhaven og på Rønhaveplads, hvor Vores Sønderborg havde sørget for, at der var legedag. I den anledning var Kastanie Allé spærret for trafik på stykket fra Borgen til Jernbanegade. I Apotekerhaven var der blandt andet rutschebane, elastikhop, skydning og fiskedam – og det trak børnefamilierne til. På […]

Læs mere...