NemID: Eksperter anbefaler ikke alternativ løsning til XP-brugere

20. juni 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag eftermiddag ser det alligevel ud til, at XP-brugerne bliver reddet i sidste øjeblik, oplyser dr.dkcomputer

Digitaliseringsstyrelsen satser nemlig på, at den bebudede afløser til den nuværende NemID-løsning når at blive klar i begyndelsen af juli. Det betyder, at brugere af Windows XP alligevel kan komme i netbanken, selv om deres system er forældet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kommende løsning bygger på Javascript i stedet for Java, der trods navnesammenfaldet er noget helt andet.

Opdateringen af NemID-systemet er også godt nyt for brugere af tablets og smartphones, fordi de med Javascript-løsningen nu også vil kunne benytte NemID fra mobile enheder. Det samme gælder altså også brugere af Windows XP, oplyser Digitaliseringsstyrelsen.

– Vi kan ikke anbefale det, men jo – i princippet kan man anvende den kommende NemID-løsning på en Windows XP, lyder meldingen fra kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen, Cecile Christensen.

2. maj 2024 Sport, Sønderborg

Kommunen bakker op om skateboard-landskamp

2. maj 2024 Sport

Skateboardlandsholdene fra Danmark og Tyskland mødes til november til den første landskamp for skateboard på dansk jord. Det kommer til at foregå i Sønderborg Skatepark på Ringriderpladsen. Formålet med arrangementet er at lave et familievenligt event, hvor sporten, skateboarding, vises frem. Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab har godkendt at støtte arrangementet med 36.500 kr. […]

Læs mere...