Kvinde- og Krisecenter: Kommunen er en god samarbejdspartner

26. juni 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Igennem de 30 år, hvor Sønderborg har haft et Kvinde- og Krisecenter, har der været 16.618 kvinder forbi og få rådgivning.krisecenter

– Det er langt fra dem alle, der får et værelse, siger Ruth Malle. Hvis hun vurderer, at det rigtige er at indlogere kvinder og hendes eventuelle børn, så kan hun gøre det – og er hun i tvivl, så hjælper politiet med at vurdere, om kvinden er i fare.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Når vi taler om vold, så bruger vi FNs definition på vold, siger Ruth Malle. Hun fortæller, at kommunerne skal tilbyde voldsramte kvinder en mulighed for, at de kan komme fri af volden.

– Og når vi arbejder med og for kvinderne, så er det i samarbejde med kommunen, siger Ruth Malle. Hun er yderst tilfreds med samarbejdet.

– Jeg synes, at der er meget stor imødekommenhed på tværs gennem alle forvaltningerne og også i Jobcenter, siger Ruth Malle, der har ledet Sønderborg kvinde- og Krisecenter siden 1991.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er mange kommunalt ansatte og mange instanser, der involveres i samarbejdet omkring voldsramte – med eller uden børn.

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...