Aviser om Benny Engelbrecht ministerjob

1. september 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Politiken: Benny Engelbrecht, der er kendt som en loyal støtte for statsministeren, har hidtil været Socialdemokraternes erhvervsordfører. Han hører hjemme i den såkaldte morgenmadsklub, der rummer partiets traditionelle højrefløj.

Benny Engelbrecht får ministerpost - og dermed et forrygende afsæt op til næste Folketingsvalg.

Benny Engelbrecht får ministerpost – og dermed et forrygende afsæt op til næste Folketingsvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ekstra Bladet: Han får først og fremmest posten, fordi han har været loyal overfor Helle Thorning.

Information: Benny Engelbrecht er kendt for at være en af Helle Thorning-Schmidts mest trofaste støtter. Men selv om han flere gange har været i spil til ministerposter, er han indtil nu blevet forbigået.

Berlingske: Blandt 44-årige Benny Engelbrechts mærkesager er åbenhed og gennemsigtighed, og han er indædt modstander af lukket lobbyisme i dansk politik.

Artiklen fortsætter under annoncen

BT: Benny Engelbrecht bliver af iagttagere betragtet som en loyal partisoldat, der har støttet Helle Thorning i de seneste år, hvor kritikken ellers har været hård.

Sidst Socialdemokraterne havde en skatteminister, hed han Frode Sørensen. Det er 13 år siden.

9. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Hvad med badebroen ved Fluepapiret?

9. maj 2024 Samfund

Hvad med badebroen? Sådan er der mange mennesker, der spørger Tom Sivertsen, når de besøger Strandens Ishus Badebroen ved Fluepapiret blev hårdt ramt af efterårets stormflod og i takt med, at foråret gik, så begyndte ejeren af Strandens Ishus at blive bekymret for, om der i det hele taget kommer en ny bro. “Heldigvis har […]

Læs mere...