Hunde-hygge hos VetNatura

27. september 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag var en herlig dagen for en hel masse hunde, der sammen med deres ejere lagde vejen forbi VetNatura dyrlægepraksis i Voldgade i

Kathrine Zachariassen tilbyder kæledyr de bedste behandlinger - og hun har afsæt i både en traditionelle og de alternative af slagsen.

Kathrine Zachariassen tilbyder kæledyr de bedste behandlinger – og hun har afsæt i både den traditionelle og de alternative af slagsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kendte hunde-leg: Kast en gren - her med to hunde.

Den kendte hunde-leg: Kast en gren – her med to hunde.

Sønderborg, hvor der var åbent hus.

Det bedste af det hele var uden tvivl, der var godbidder til hundene – og så fik de en pose med blandt andet legetøj med sig, når de skulle hjem. Den store græsplæne bag dyrlægens praksis blev tumleplads for alle de hunde, der blev sluppet løs til lystig leg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Heldigvis var der også en del af de menneskelige besøgende, der gav sig tid til den spændende leg: Kast en pind – der jo kan gentages igen og igen – og så igen.

Mens hundene legede, kunne ejerne snakke sammen – eller høre dyrlæge Kathrine Zachariassen fortælle om de alternative behandlinger, som kan anvendes på kæledyr. Naturligvis har hendes praksis også de traditionelle behandlinger.

Hundene blev fotograferet hos VetNatura - og ejerne fik billedet med hjem, så det kan hænge ved hundekurven.

Hundene blev fotograferet hos VetNatura – og ejerne fik billedet med hjem, så det kan hænge ved hundekurven.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Jeg bruger det bedste fra begge lejre, siger Kathrine Zachariassen. Og de mennesker, der mener, at den alternative verden er bedst, har altså chancen for også at lade den verden hjælpe deres kæledyr, hvis der bliver brug for behandling.

billede