Forbedring af genoptræning efter indlæggelse

Arkivfoto
Arkivfoto
7. januar 2015 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Uden at skulle finde en eneste ekstra krone har Sønderborg Kommune fodret kvaliteten af den genoptræning, som nogle af de 16-17.000 borgere, der årligt indlægges på sygehus, får efter deres behandling.

“Vi ved, at jo tidligere patienter kommer i genoptræning des bedre bliver resultatet”, siger sundhedsudvalgsformand Helge Larsen. Han forklarer, at når det ikke koster ekstra penge, så er det fordi opskriften på forbedringen ganske enkelt er, at patienterne kommer tidligere i genoptræning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi indkalder dem til samtale hurtige efter indlæggelsen. Det er ikke sikkert de begynder genoptræningen så tidligt. Der kan jo være nogle sår eller noget, der forhindrer det, men de starter i hvert fald tidligere end hidtil”, siger Helge Larsen.

“Og rettidig genoptræning er med til at forebygge, at patienten skal på sygehuset igen, så vi kan sagtens spare penge på at reagere hurtigere”, siger Helge Larsen.

6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsik fejrer sine første fem år

6. maj 2024 Erhverv

I dag, mandag, er det fem år siden Steigenberger Alsik Hotel & Spa åbnede dørene for gæster – og frem til torsdag fejres fødselsdagen med en række supergode fødselsdagtilbud. I dag står Hotel Alsik som et fyrtårn på Byens Havn. ”Det var ikke let at finde frem til navnet til hotellet. Vi er jo nogle, […]

Læs mere...