Tilløb til et Sundhedshus i Gråsten er i gang

Arkivfoto
Arkivfoto
15. januar 2015 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Sundhedshuset i Nordborg, der samler en række både offentlige og private sundhedsarbejdere, er en stor succes. Det handler om tværfaglighed og lettere adgang for borgerne til forskellige sundhedsydelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor har Sundhedsudvalget nedsat en arbejdsgruppe, der skal tage hul på at undersøge mulighederne for et sundhedshus i Gråsten-området.

I første omgang undersøges mulige placeringer og der har været et møde med potentielle aktører. Både områdets lægehuse, fysioterapi-klinikker, en fod-terapeut og apoteket har udtrykt positiv interesse.

“Så undersøgelserne er startet i en god samarbejdsånd og der vil blive arbejdet videre med at afsøge alle muligheder”, siger formand for Sundhedsudvalget Helge Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

8. maj 2024 Kultur, Sønderborg

To af numrene til Sønderborg Sommer Revy Show er på plads

8. maj 2024 Kultur

Tirsdag aften var holdet fra Sønderborg Sommerrevy Show samlet på Hotel Sønderborg Strand og revydirektør Jeanne Boel fortalte, at både åbningsnummer og slutnummer til dette års revy er på plads. “I eftermiddags fik vi koreografien kørt ind, så nu skal vi bare lige lære sangteksterne, så de sidder fast. Derudover er der 22 andre tekster, […]

Læs mere...