Ønske: Levende og reelt inddragende nærdemokrati

13. marts 2015 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

En hurtig studehandel.

Det havde økonomi- og indenrigsminister Morten Østergaard med til kommunerne, da han gav regeringens hilsen på Kommunalpolitisk Topmøde 2015 i Aalborg.

Handlen går ud på at sikre både en bedre inddragelse af borgerne og en lettere og mere meningsfuld proces for kommunerne i forbindelse med lokale høringer.

”Hvis I er villige til at forpligte jer på bedre, tidligere og mere reel inddragelse af borgere og virksomheder i de kommunale beslutninger, så vil vi til gengæld gerne rydde op i de lovfaste krav og terminer for det. Bundlinjen skal være et mere levende og reelt inddragende nærdemokrati, men vi har tillid til, at hvis det er forpligtende fælles mål, så behøver vi ikke alle gøre det ens. Bare vi alle gør det godt”, siger ministeren.

1. maj 2024 Uddannelse, Sønderborg

SOSU Syd og EASV starter DigiTech-hold i Alsion

1. maj 2024 Uddannelse

SOSU-skolen har den store fornøjelse, at kunne annoncere, at SOSU Syd starter et DigiTech-hold den 3. juni i Alsion – i samarbejde med Erhvervsakademi SydVest, EASV. Efter et halvt års hvervekampagne er der nu 20 elever fra Sønderborg og omegn, som er klar til at starte deres uddannelse i juni. SOSU Syd og Sønderborg Kommunen […]

Læs mere...