ProjectZero får gode råd af sønderborgenserne

8. maj 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I uge 19 er der udsendt ny undersøgelse til Sønderborg Kommunes borgerpanel. Undersøgelsen handler denne gang om områdets ProjectZero-vision og især om borgernes energiforbrug i hverdagen, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.zero

Formålet med borgerundersøgelsen er, at få mere viden om borgernes og boligejernes adfærd og interesse i energirenovering – og billigere energiregninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi vil gerne fokusere på energibesparelser de helt rigtige steder – også i borgernes egne boliger. Derfor er denne undersøgelse blandt byens borgere meget vigtigt. På baggrund af besvarelserne kan vi tilrette vores programmer, så de passer ind i sønderborgernes hverdag”, siger Louise Johnsen, projektleder i ProjectZero.

  Med ProjectZero-visionen om CO2-neutralitet i 2029 er Sønderborg godt placeret på det nationale og internationale landkort.

Det er med til at skabe udvikling, vækst og flere jobs i området.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

8. maj 2024 Erhverv, Nordborg

Vindmølleparken i Lillebælt er et skridt tættere på

8. maj 2024 Erhverv

Projektet for Lillebælt Syd Vindmøllepark omfatter landanlæg i form af tre stationer og nedgravede kabler, der skal sikre tilslutning af VE-strøm til det overordnede elnet. Projektet har krævet, at der for hver af de tre stationer blev lavet et plangrundlag bestående af lokalplan, kommuneplantillæg og miljøvurdering af planerne. De tre stationer har således kørt i […]

Læs mere...