Sønderborg Friskole: Glimrende støttefest – trods publikumssvigt

10. maj 2015 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag blev der dagen lang spillet masser af musik i gården bag Sønderborg Friskole og det var en flot række, velspillende lokale bands, der stillede op for at støtte skolen. Tanken med arrangementet var, at rigtigt mange IMG_6909sønderborgensere kunne få en festlig dag og samtidig kunne familier, der har indskrevet deres børn i friskolen mødes.

Artiklen fortsætter under annoncen

En stor del af bestyrelsen og adskillige forældre havde påtaget sig en række frivillig-opgaver til gavn for deres fælles skole og børnene hyggede sig med hinanden.

Stemningen blev hurtigt lidt a la Bobby Festival – bortset fra, at der ikke dukkede ret mange sønderborgensere op og lyttede med. Måske var det en fordel, fordi det gav god plads, som børnene kunne boltre sig på.IMG_7029

Artiklen fortsætter under annoncen

Næste større arrangement bliver: Første skoledag efter sommerferien.

På søndag er dørene til Sønderborg Friskole åbne igen, men kun for rundvisninger og indskrivning, Det er mellem kl. 11 og 12.

billede

2. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

To restauranter i Sønderborg er nomineret af Den danske spiseguide

2. maj 2024 Erhverv

Laura Steenholdt fra Karikatur, som nu har til huse ved Rytterstatuen ved havnen i Sønderborg, er nomineret som årets souschef for sit håndværk i køkkenet. Desuden er Karikatur nomineret som Årets Frokostrestaurant og Den danske Spiseguide har også nomineret Restaurant Syttende på Hotel Alsik I januar måned var Bent Christensen, der er redaktør på Den […]

Læs mere...