Sønderborg: Nye handicapvenlige toiletter ved Jernbanestien

7. juli 2015 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Der er åbnet nye handicapvenlige toiletter ved Jernbanestien til afløsning for toiletterne under Sønderborghus. Og en række eksisterende toiletter i kommunen forbedres og bliver handicapvenlige i løbet af de kommende år.

Der er afsat to mio. kr. i budgettet til bedre offentlige toiletter i kommunen de næste fire år. I forbindelse med projektet har Sønderborg Kommune udarbejdet en oversigt over alle offentlige toiletter i kommunen, og untitledherefter er det drøftet mellem socialudvalget og Handicaprådet, hvor der er behov for, at toiletterne ikke blot renoveres men også bliver tilgængelige for handicappede, fx kørestolsbrugere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over tilgængeligheden er der også skelet til standarden og mulighederne for at fremtidssikre toiletterne.

Arbejdet er mundet ud i en politisk bevilling på to mio. kr., der betyder, at toiletterne ved Dybbøl Mølle, ved Emmashave i Gråsten og ved Nordborg Butikscenter renoveres i år.

Næste år kommer turen til Havnbjerg Butikscenter, Centerparkeringen i Gråsten, Mosevej i Guderup og Svanereden i Købingsmark.

Endelig følger Broager Busstation, Alnor Strandpark og Vemmingbund Strand i 2017-2018.

3. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Kunderne er velkomne til SONFORs generalforsamling

3. maj 2024 Erhverv

Mandag den 27. maj holder SONFOR ordinær generalforsamling og som noget nyt kan kunderne være med. ”Vi vil gerne invitere kunderne indenfor, så de kan møde bestyrelsen og opleve, hvordan arbejdet med at lede et forsyningsselskab frem mod en grønnere hverdag. Bedre spildevandshåndtering, affaldssortering og rent drikkevand er jo noget, der bør optage os alle, […]

Læs mere...