Ekstra generalforsamling i Radio Als’ Venner

30. juli 2015 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Radio Als har en Venneforening, der består af en frivillig bestyrelse og en masse medlemmer.

“Foreningen er der for Radio Als, men er ikke en del af radioen”, siger formand Anne Marie Just Seehagen, der har taget initiativ til at opløse foreningen.download (2)

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu mener vi, at vi er blevet for gamle til at administrere og være opsøgende, så vi vil have Radio Als til at tage over”, siger bestyrelsesformanden til SønderborgNYT. Og for at Radio Als’ Venner kan komme over i selve Radio Als, så skal foreningen opløses først.

Venneforeningens bestyrelse mener, at Radio Als vil have lettere ved at administrere forening og ved at være opsøgende, så der kommer flere medlemmer.

Bestyrelsesformand Jens Michael Damm fra Radio Als fortæller til SønderborgNYT, at venneforeningen ikke giver penge til driften af radioen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men den har hjulpet med nyanskaffelser”, siger han.

27. april 2024 Kultur, Sønderborg

Lørdag den 4. maj tændes der lys i kasernens vinduer

27. april 2024 Kultur

Lørdag aften, den 4. maj, vil man igen i år kunne opleve det smukke syn og den særlige stemning, når hele 1006 stearinlys bliver tændt i vinduerne på Sønderborg Kaserne – til minde om den aften i 1945, hvor frihedsbudskabet kunne høres i BBCs radioudsendelse. En melding, der oplyste, at de tyske tropper i Holland, […]

Læs mere...