Hotel Comwell: Bodil Mathiesen vandt en fest til 10.000 kroner

13. august 2015 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag eftermiddag tog Bodil Mathiesen fra Lupinvej en smuttur til Hotel Comwell, hvor hun først af alt fik et glas champagne, så hun kunne skåle med hoteldirektør Helle Miang. Og eftermiddagen indbragte langt mere end et nip af champagneglasset.

Bodil Mathiesen i hvid bluse skåler med Helle Miang og tjenerne.

Bodil Mathiesen i hvid bluse skåler med Helle Miang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den lille festlige sammenkomst skyldtes nemlig, at Bodil Mathiesen er den heldige vinder af et gavekort på 10.000 kroner.

“Gavekortet skal der festes for her på Hotel Comwell i Sønderborg og når tiden er inde, så aftaler du bare det hele med restaurantchef Mette Pedersen”, siger Helle Miang til den overraskede vinder.

“Det er altså overraskende, jeg vandt. Jeg fyldte jo bare sedlen ud, da jeg var gæst ved Sønderborg Sommerrevy og så tænkte jeg ikke mere over det”, siger Bodil Mathiesen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

.

30. april 2024 112, Sønderborg

Motorcyklist kvæstet

30. april 2024 112

Mandag var der en bilst, der ville svinge ind på en parkeringsplads ved Nørre Havnegade i Sønderborg. “Bilisten overser en motorcyklist, der kom kørende i modsat retning, så da bilen drejede til venstre blev den ramt af mortorcyklen”, siger Jeppe Ansager fra det lokale politiet. “Motorcyklisten blev kvæstet ved uheldet og er indlagt på sygehuset”.

Læs mere...