DR sender flygtningedebat fra Sønderborghus

4. november 2015 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

DR står bag et borgermøde/debat i Sønderborg i Sønderborghus på søndag. Udsendelsen bliver sendt søndag aften klokken 21.15.

Formålet er at høre så mange holdninger som overhovedet muligt på den time udsendelsen varer – altså almindelige borgere, erhvervslivet, civilsamfundet, kommuner, politikere etc.download

Artiklen fortsætter under annoncen

DR har inviteret lokale, der har hands-on erfaring med at håndtere den her relativt nye situation Danmark står overfor. Hvad gør vi? Hvad skal vi gøre/ikke gøre? Hvor meget kan vores samfund og økonomi klare?

Hvad bliver konsekvenserne ude i kommunerne i værste/bedste fald?

Hvad er erhvervslivets rolle her og hvad skal der til for at de kan udføre den rolle?

SønderborgNYT har fået at vide, at Asylprojekt Sønderborg takker nej til tilbuddet. Angiveligt fordi projektet arbejder med konkrete løsninger og ikke agerer politisk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over de lokale deltagere, så vil der også være en række toppolitikere fra Christiansborg i Sønderborghus, hvor der så også vil være en del politibetjente, som skal passe på allesammen.

6. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsik fejrer sine første fem år

6. maj 2024 Erhverv

I dag, mandag, er det fem år siden Steigenberger Alsik Hotel & Spa åbnede dørene for gæster – og frem til torsdag fejres fødselsdagen med en række supergode fødselsdagtilbud. I dag står Hotel Alsik som et fyrtårn på Byens Havn. ”Det var ikke let at finde frem til navnet til hotellet. Vi er jo nogle, […]

Læs mere...