Regional indsats skaber job og omsætning

5. februar 2016 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Det kan godt betale sig for private virksomheder i Syddanmark at deltage i projekter, som er en del af den regionale vækstindsats, Syddansk Vækstforum er ansvarlig for.penge

Den regionale indsats for at skabe vækst og udvikling i Syddanmark virker. Således skabes der fx flere job og øget omsætning i virksomheder, der deltager i projekter støttet med EU-midler, end der gør i sammenlignelige virksomheder, der ikke deltager i projekterne, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det viser en ny rapport udarbejdet af Region Syddanmark, Erhvervsstyrelsen og Danmarks Statistik. Rapporten indeholder effektmålinger af den syddanske indsats, som skal skabe vækst og udvikling i Syddanmark. Indsatsen kan fx være projekter, som virksomheder kan deltage i for at få et kompetenceløft eller udnytte mulighederne ved automatisering.

“Resultaterne i rapporten bekræfter os i, at vi går den rigtige vej, og det er også den vej, vi fortsætter ad i den kommende vækst- og udviklingsstrategi”, siger regionsrådsformand Stephanie Lose, der som formand for Syddansk Vækstforum står i spidsen for indsatsen med at skabe vækst og udvikling i Region Syddanmark.