Propperiet klar med revymenu, rødtunge og super betjening

19. maj 2016 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Når Sønderborg Sommerrevy begynder på forestillingerne fra den 28. maj, så bliver der travlhed på ikke blot Hotel

Værtparret kan også byde på udsigt over havnen.

Værtparret kan også byde på udsigt over havnen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Comwell, men også en række af de andre spisesteder i Sønderborg. Ved havnefronten håber Michael og Nutnapha Hansen, at det også gælder for Propperiet, som de har haft gennem 12 år.

“Vi har lavet en Sommerrevy Menu, hvor forretten er en fisk og skaldyrssalat”, siger Michael Hansen til SønderborgNYT.

Han holder sig i køkkenet, mens hans hustru serverer og hygger om gæsterne – og hendes måde at være tjener på, gør besøget til en rigtig god oplevelse.

Som hovedret kan gæsterne vælge mellem langtidsstegt kalveculotte eller en smørstegt havkat.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På Propperiet er vi verdensmestre i fiskeretter og mange gæster sætter pris på havkat”, siger Michael Hansen.

Desserten er italiensk Jordbærmousse, Jordbærpanacotta.

“Og jeg kan anbefale vores rødtunge, der er meget efterspurgt og bestemt en nydelse”, siger kokken.

 

 

 

2. maj 2024 Erhverv, Sønderborg

To restauranter i Sønderborg er nomineret af Den danske spiseguide

2. maj 2024 Erhverv

Laura Steenholdt fra Karikatur, som nu har til huse ved Rytterstatuen ved havnen i Sønderborg, er nomineret som årets souschef for sit håndværk i køkkenet. Desuden er Karikatur nomineret som Årets Frokostrestaurant og Den danske Spiseguide har også nomineret Restaurant Syttende på Hotel Alsik I januar måned var Bent Christensen, der er redaktør på Den […]

Læs mere...