Sønderborg stadig med i spillet om politiskolen

16. juni 2016 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Kun syv kommuner er gået videre i “spillet” om at få en politiskole efter et arkitektfirmas bedømmelse af forslagene fra hele 32 kommuner.

Rigspolitiet har vurderet, at otte bygninger i de syv kommuner lever op til kriterierne. De syv kommuner, der har foreslået bygninger, der lever op til politiets krav, er ifølge Viborg Stifts Folkeblad Frederikshavn, Ikast-Brande, Haderslev, Holstebro, Skanderborg, Sønderborg og Vejle.

De otte bygninger lever op til et par krav, som mest handler om bygningernes størrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men det er fortsat muligt, at det i stedet bliver besluttet, at der skal bygges nyt. Derfor er afgørelsen om, hvor politiskolen skal ligge, udskudt til efter sommer.

Når f.eks. Sønderborg og Frederikshavn stadig er med i kapløbet, tyder det på, at Rigspolitiet har droppet kravet om, at den nye politiskole højst må ligge to timers kørsel fra København.

5. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Vi hjælper voldsramte kvinder og børn når de er ude af krisecentret

5. maj 2024 Frivillige

Sønderborg Kvinde- og Krisecenter har en gruppe frivillige, som danner værn om voldsramte kvinder og deres børn, når de er ude af volden og er flyttet fra et krisecenter. “Jeg er uddannet pædagog og stoppede med at arbejde, så jeg kontaktede Sønderborg Kvinde- og Krisecenter og kom efter en tid i ‘huset’ med i efterværnsgruppen, […]

Læs mere...