Kulturnatten: Powerkvinder går sammen i Kvindeparaply i Sønderborg

15. august 2016 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

En ny ”Kvindeparaply i Sønderborg” er skut frem efter mottoet: ”Sammen kan vi mere, og sammen kan vi hjælpe flere kvinder i nød – såvel lokalt som nationalt og internationalt”. En del af kvinderne deltager i Kulturnatten.

“Vi har i hver vores forening forskellige formål, men ét er vi fælles om og det er: Kvinder hjælper kvinder” skriver kvindeforeningerne i en fælles pressemeddelelse.

Kvindeforeningerne har gennem en årrække arbejdet sammen om at arrangere ”Kvindedagen 8. Marts” i Sønderborg, hvor der er boder, lotteri, spændende foredrag, film og workshops etc.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samarbejdet blev videreudviklet i 2015 til Grundlovsdag, hvor ”Kvindernes Eg” blev afsløret ved Sønderborg Slot – for at markere 100 året for kvindernes valgret.

Nu gælder det så et samarbejde i en fælles stand til ”Kulturnatten”, hvor fire af de seks foreninger vil dele telt med diverse info, quiz, lidt godt til ganen og hyggeligt samvær.

Kvindeforeningerne er: Erhvervskvinderne, Inner Wheel, Kvinde- og Krisecentret, Lions Als, Soroptimisterne  og Zonta.

5. maj 2024 112, Sønderborg

Cyklist i solouheld

5. maj 2024 112

Søndag middag væltede en 19-årig mand, som kørte på cykel pludseligt på Skovvej i Sønderborg. “Han begyndte at få kramper”, siger et vidne til SønderborgNYT og tilføjer, at det kan være et epilepsianfald. Politiet kom også til stedet og det samme gjorde en ambulance. “Den unge mand blev kørt til sygehuset, men det lader ikke […]

Læs mere...