Er det kommunens rotter der er i Restaurant Sundhalle?

14. september 2016 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Når Restaurant Sundhalle har været rottefri i to døgn – og hele stedet er desinficeret – må der serveres mad igen. Restauratør Eva Iversen forventer ifølge TV Syd, at det bliver i næste uge.

Sønderborg Kommune bad Fødevarestyrelsen om at kigge efter rotter på Restaurant Sundhalle på Sundgade i Sønderborg. Der blev fundet rotter , så restaurantens køkken lukkede fredag.

Nu sender ejeren af den bygning, hvor restauranten ligger, problemet tilbage til kommunen. Han mener, at rotterne kommer fra kommunens grund.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg snakkede med fiskerne herhenne. De siger, der er rotter her om natten. De begynder jo tidligt, så der kan de se rotter, der vandrer. Det er fordi rotterne kommer fra brandtomten – den er ikke længere”, siger restaurantbygningens ejer, Arne Paulsen, til TV SYD.

Formanden for Teknik- og Miljøudvalget lover, at sagen bliver undersøgt og er der rotter, så bliver der handlet.

7. maj 2024 Politik, Sønderborg

Unge kom med deres bud på et byrum på DSB-grunden

7. maj 2024 Politik

På DSB-grunden, som også huser Ungdomshuset Mejeriet, skal der bygges et kollegie og der er lavet et skitseforslag, som viser, hvordan det kan komme til at se ud. “Det forslag er sendt i udbud og så venter vi og ser, hvem der vil købe grunden og bygge”, sagde byrådsmedlem Didde Lauritzen på en ungeworkshop i […]

Læs mere...