Fra 1. oktober er der el-dele-biler i Fynshav

23. september 2016 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag den 1. oktober ruller eldelebiler fra TADAA!, for første gang ud på vejene i Fynshav. Elbilerne er en unik mulighed for borgerne, der nu kan booke en elbil, når de har brug for det.

Delebilsordningen er et samarbejde med Energistyrelsen, ProjectZero, Sønderborg kommune, Landdistrikterne i Sønderborg, E.ON, Insero, TADAA! og Landdistrikternes Fællesråd, som sammen arbejder for at få delebiler på vejene i landdistrikterne, hvor delebiler er et sjældent syn, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Målet med at stille delebiler til rådighed for Fynshav, hvor de får holdeplads ved Dagli’ Brugsen,  er at skabe en økonomisk bæredygtig delebilsmodel, der dækker transportbehovene og som på sigt kan udbredes til andre landdistrikter og småbyer i Danmark.

29. april 2024 112, Sønderborg

Masser af røg fra toilettet

29. april 2024 112

Mandag middag blev der ringet efter Station Sønderborgs brandmænd, fordi der kom røg fra det offentlige toilet ved Jernbanestien bag Sønderborghus. “En vi kender havde fyldt sprit og noget andet brandbart i en dåse og proppet servietter i, inden han satte ild til. Det skulle gi’ en masse røg”, sagde nogle unge mennesker på stedet […]

Læs mere...