Svømmeklubben Sønderborg er tilfreds med Den Store Svømmedag

4. oktober 2016 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Hos Svømmeklubben Sønderborg forløb Den Store Svømmedag rigtig fint, der var en rigtig god stemning og alle havde en rigtig god oplevelse. Der blev svømmet meget, men der var heldigvis også rigtig mange som afsatte tid til at lege i vandet med det allermindste, skriver svømmeklubben i en pressemeddelelse.

Svømmeklubben Sønderborg formåede at lokke 157 personer i vandet den første søndag i oktober.

Den Store Svømmedag er for børn, unge og ældre. Den er både for dem, som normalt færdes i en svømmehal, men det er samtidig også et arrangement, der har til hensigt at få borgere, der normalt ikke benytter de lokale svømmehalsfaciliteter til at kigge forbi og tage en frisk dukkert i bassinet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nogle deltagere kommer for motionens skyld, nogle for hyggens skyld og andre for konkurrencens skyld – der er nemlig pengepræmier på spil for arrangementsstedet.

Enkelte svømmede bare nogle få baner, og andre gav sig fuldt ud, der var enkelte deltagere som nåede både 4000 og 5000 meter, super flot.

Tilsammen svømmede deltagerne 90.600 meter.

Svømmeklubben Sønderborg opnåede med disse resultater en flot 28. plads i kategorien flest svømmede meter.

Vi ser allerede nu frem til Den Store Svømmedag 2017, hvor vi vil forsøge at slå det fine resultat.

30. april 2024 Erhverv, Sydals

Brugsuddeler glæder sig over Kegnæsvej åbnes igen

30. april 2024 Erhverv

Gennem længere tid har der været vejarbejde på Kegnæsvej i Skovby, men på fredag åbnes vejen igen for trafik. “Der bliver lagt asfalt på torsdag og fra fredag kan der køres på vejen”, siger brugsuddeleler Hansjørgen Bonde fra Dagli’ Brugsen i Skovby til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at vejarbejdet har været udfordring. “Og så har […]

Læs mere...