BHJ Fonden støtter Sønderborg Iværksætter Service

10. oktober 2016 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Iværksætter Service kan fremover bliver lidt mere skarpe, når de holder arrangementer i Iværksætterhuset på Ellegårdvej. Og det skal forstås helt bogstaveligt, da BHJ Fonden har doneret 30.000 kroner til opgradering af iværksætterne AV-udstyr.

”BHJ Fonden vil gerne kvittere for den gode indsats for at forbedre forholdene og mulighederne for Sønderborg-områdets iværksættere, der er kommet på plads med Sønderborg Vækstråds oprettelse af Sønderborg Iværksætter Service. Derfor har vi besluttet at yde et bidrag i form af en donation til indkøb af AV-udstyr, siger fondens formand Peder Damgaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er virkeligt glad for, at der bliver mulighed for at vi kan købe højttalere og mikroner, et par 55 tommer skærme til vores mødelokaler, en ny projektor og et lærred”, siger iværksætterchef Michael Hamnn til SønderborgNYT.

Michael Hamann har selv fundet penge til at købe et videokamera, så der kan filmes, når iværksættere præsenterer deres ideer.

“Det bliver en stor hjælp til dem, når de skal i gang med at øve sig i at sælge deres ideer til investorer”, siger han.

19. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Masser af glade børn til Børnefestivalen

19. maj 2024 Samfund

Rigtigt mange børnefamilier nød deres søndag på Ringriderpladsen i Sønderborg, hvor Børnefestivalen havde et væld af oplevelser for børn. Blandt andet kom Hr. Skæg, som havde besøg af flere gæster, som kunne noget helt specielt. Der var en, som kunne tale med dyr, en som kunne holde vejret i flere dage og så også en, […]

Læs mere...