Få morgenbrød fra Byens Brødhus leveret ved døren

2. november 2016 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Byens Brødhus er blevet tilsluttet netbutik, som gør det muligt for sønderborgenserne at bestille brød, sandwich og kager på nettet. Det har også betydet, at bageriet er blevet udvalgt som brødleverandør til DSB.

Selvom sønderjyderne køber mere og mere brød, er antallet af faglærte håndværksbagere i regionen på få år faldet med omkring 40 procent. Det skyldes først og fremmest øget konkurrence fra bake-off-koncepter i supermarkeder og på tankstationer samt en affolkning af yderområder. Som et modtræk er Byens Brødhus blevet tilknyttet onlineplatformen KringleXpressen.dk, der gør det muligt for virksomheder og private at bestille varer fra den lokale håndværksbager på nettet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brød på første klasse

Samarbejdet har allerede båret frugt. Gennem KringleXpressen.dk er Byens Brødhus netop valgt som brødleverandør til DSB. Aftalen indebærer, at man som passager på DSB får serveret friskbagt brød fra Byens Brødhus på togrejsen. Indehaveren af bageriet er meget begejstret.

“Vi har store forventninger til den aftale, KringleXpressen har fået igennem med DSB. Med en treårig aftale kan vi udnytte vores kapacitet bedre, og vi har sikkerhed for, at vi har en stor, fast kunde til vores produkter. Det er en aftale, vi ikke selv ville kunne vinde i konkurrence med de store kæder”, siger Alex Gustavson fra Byens Brødhus i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aftalen indebærer, at Byens Brødhus leverer brød efter egne opskrifter.

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...