Teknikum-byggeriet: Fælleslisten støttede hverken lokalplan eller proces

15. november 2016 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Mandag bragte SønderborgNYT et debatindlæg fra Grundejerforeningen Blegen, som bliver nærmeste naboer til det kommende SIB-byggeri, der skal skyde op i henholdsvis fire og fem etagers højde på området, hvor det tidligere Teknikum havde til huse.

“I Fælleslisten synes vi ikke, det er et godt byggeprojekt og selve processen gennem forvaltningen og byrådet har slet ikke være i orden”, siger viceborgmester Aase Nyegaard til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I Fælleslisten vil vi gerne have ordentlighed, så vi bad om et borgermøde, men senere hørte vi fra borgerne, at borgmesteren havde meddelt dem, at der ikke ville komme et borgermøde”, siger Aase Nyegaard, der sammen med partifællen Erik Lorenzen undlod at stemme ved byrådets godkendelse af den lokalplan, der banede vejen til SIB-byggeriet. Borgmesteren havde i en skrivelse til grundjerne afvist at holde et borgermøde.

Flertallet i byrådet havde intet at udsætte på hverken lokalplanen for området eller processen bag den.

3. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Projekt Spillelyst fejrer sine første 10 år

3. maj 2024 Kultur

Projekt Spillelyst fejrer sit 10-års jubilæum med en særlig koncert, der hylder årtiets musikalske indsats og samarbejde. Koncerten finder sted på Sønderborg Musikskole den 14. maj kl. 19.00 hvor trompetist Per Nielsen vil optræde med orkestret. Per Nielsen har været protektor for Spillelyst siden starten, og har tidligere spillet sammen med eleverne. Projekt Spillelyst blev […]

Læs mere...