Kegnæs Friskole – nu med graffiti kunst

25. november 2016 Samfund Skrevet af: Michael Kjær

Fremover kan eleverne på Kegnæs Friskole se frem til helt nye omgivelser i gymnastiksalen. Det er Lars Jensen, der i årevis har dekoreret forskellige steder i Sønderborg og omegn med sin kunst, der har leveret levende graffiti kunst til skolens gymnastiksal.

Lars Jensen, som flere nok kender som L:Ron:Harld der står bag musiknumrene ‘Langs i Køffenhaun’ og ‘Mæ å Min Kadett’ som blev udgivet i 1998, har sponsoreret sine timer til Kegnæs Friskole og forleden var der fernisering af det 8×4 meter store væg graffiti kunstværk for hele skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kegnæs Friskole holder i øvrigt informations- og indskrivningsmøde den 28. november og mon ikke de fremmødte forældre og elever får mulighed for at se det nye graffiti kunstværk i gymnastiksalen på Kegnæs Friskole.

Du kan se flere billeder af Lars Jensens flotte og meget farverige graffiti kunstværk og ferniseringen her.

7. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Anette Tranekjer: Det er vigtigt jeg kan kere mig om andre hjertepatienter

7. maj 2024 Frivillige

Det er otte år siden Anette Tranekjer meldte sig ind i Hjerteforeningen i Sønderborg og det gjorde hun lige efter en hjerteoperation. Hun syntes, at hun vil gi’ noget igen og det gør hun ved at hjælpe andre, som har en hjertesygdom. “Her i Sønderborg er der 1600 medlemmer i Hjeteforeningen. Altså er Sønderborgs lokalforening […]

Læs mere...