Husk en lidt kraftig vin til julemaden

Arkivfoto
Arkivfoto
28. november 2016 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Juleaften bliver der i mange hjem spist både flæskesteg, and og medister og for nogle kan det være svært at finde den rigtige vin, som matcher kødet helt perfekt.

“Men det er faktisk ikke kødet, men rødkålen, som det handler om, når der skal vælges en rødvin”, siger Henning Peter fra Vinspecialisten i Perlegade. Han fortæller, at kål nærmest kalder på en lidt kraftig vin.

“Så jeg selv foretrækker en Chateau Neuf du Pape, men der er selvfølgelig mange andre, der er glimrende. Ikke alene franske vine, men også italienske”, siger Henning Petersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han står klar til at vejlede de kunder, der kigger ind i butikken.

3. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Efterværn for voldsramte fik penge fra Trygfonden

3. maj 2024 Frivillige

Fredag eftermiddag havde Sønderborg Kvinde- & Krisecenter besøg af Mikkel Linnet fra Trygfondens regionale råd – og det var et besøg, der glædede centerleder Maybritt Kay Hinrichsen – mest fordi gæsten havde 80.000 kroner med. “Jeg har taget lidt penge med og vil fortælle, at vi i Trygfonden gerne vil støtte jeeres arbejde for voldsramte […]

Læs mere...