Tag et kig på netbutikken WUNDERværk på Facebook

Arkivfoto
Arkivfoto
17. december 2016 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I de seneste dage har Maria Frost Andresen haft forrygende travlt med at tage tilløb til at have sin egen butik, hvor der sælges både antikke og ældre ting. Og fredag åbnede hun døren for kunderne.

“Jeg har været flere steder i landet og find de ting, der er til salg. Noget er hentet i Svendborg og fremover vil jeg støvsuge det nordlige Tyskland for goder sager, jeg tror på, bliver solgt”, siger Maria Frost Andresen til SønderborgNYT.

Butikken WUNDERværk ligger i Lille Rådhusgade, men den kreative ejer har endnu ikke bestemt sig for en fast åbningstid. Maria Frost Andresen har fuldtidsjob ved siden af butikken og der er også børn, der har brug for “mor-tid”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Maria Frost Andresens butik er mest af alt en netbutik – med den fordel at varerne er i lokaler i midtbyen, så de kan kigges efter i sømmene.

“Alt fra butikken kan ses på Facebook og Instagram. Er der noget, der frister, så skriv endelig, så vi kan aftale, hvornår jeg skal åbne døren til butikken, så den udvalgte ting – og alt det andet – kan ses og mærkes”, siger Maria Frost Andresen.

Facebook finder du den spændende og anderledes butik ved at skriver WUNDERværk i søgefeltet.

28. april 2024 Kultur, Sønderborg

Igen en helt fantastisk velspillet folkBALTICA-koncert

28. april 2024 Kultur

Lørdag aften blev der spillet masser af folkmusik ved folkBALTICAs udsolgte åbningskoncert i Alsion og flere af tilskuerne nævnte, at de unge musikere på scenen gjorde det helt fantastisk – ikke mindst de unge kvinder, som trådte frem og sang. Albin Paulus, Årets huskunstner, fik også vist, hvor godt han mestrede sine usædvanlige instrumenter. Inden […]

Læs mere...