Erhvervstræf – en vej til øget dialog

Arkivfoto
Arkivfoto
20. februar 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Kommune og Sønderborg Vækstråd arbejder sammen for at skabe det bedste erhvervsklima i Danmark. Den 21. marts er alle virksomheder i Sønderborg-området inviteret til Erhvervstræf 2017 for at gøre status over erhvervsudviklingen. Der er sat mange nye initiativer i søen, men den løbende dialog med erhvervslivet er vigtig for at holde fast i den positive udvikling.

”Der sker mange positive ting, men vi skal som myndighed og virksomheder blive ved med at være i konstruktiv dialog, så vi sammen kan skabe den bedste kommune at drive virksomhed i”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Virksomhederne har foreløbigt kvitteret for samarbejdet ved, at over 100 virksomheder allerede er forhåndstilmeldte. Den egentlige invitation med program sendes mandag. Sønderborg Vækstråd er glade for, at så mange allerede er forhåndstilmeldte. Det er vigtigt for at kunne fastholde den positive erhvervsudvikling.

”Hvis virksomhederne har en ambition om, at politikerne skal kæmpe om deres gunst i et valgår, er det vigtigt at komme til sådan et arrangement. Det er en af de måder, hvor vi kan gøre vores indflydelse gældende”, siger Henrik J. Enderlein, formand for Sønderborg Vækstråd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Erhvervstræf er den 21. marts kl. 16.15 på Comwell Sønderborg.

Hvis din virksomhed ikke har modtaget en invitation, kan du kontakte seniorkonsulent i Sønderborg Vækstråd Stefan Schou på [email protected] eller 2387 9090.

30. april 2024 Erhverv, Nordborg

Mikkel Friis-Thomsen er ny kommunikationschef i Danfoss

30. april 2024 Erhverv

Mikkel Friis-Thomsen bliver en del af Danfoss Group Communications & Public Affairs under ledelse af Kasper Elbjørn. Mikkel Friis-Thomsen er en velbevandret kommunikationsleder med erfaring i at drive kommunikationen i virksomheder med høj vækst og ambitiøse bæredygtighedsplaner. Mikkel har bl.a. drevet vellykkede internationale kommunikationsindsatser i både Vestas og Sydbank. Senest har han som chef for […]

Læs mere...