Torsdag er der rejsegilde på Borgens kommende biograf

5. april 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag kl. 14 er der rejsegilde på Borgens nyeste projekt: Biografen ”Kinorama”.

Det er entreprenør A. Enggaard, der – i samarbejde med bygherren Borgen Shopping –  traditionerne tro inviterer til fejring af byggeriet – med de små lokale finurligheder og ritualer, som hører sig til.

Projektet som koster omkring 60 mio kr har nu skabt rammerne omkring en af landets mest moderne og luksuriøse biografer; 5 sale, 545 luksussæder, laserprojektorer og Dolby Atmos 3D lydsystem fra loft, vægge og gulv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er biografejerne Per og Anitta Matthiesen, der både investerer i inventaret og vil drive biografen, der forventes åbnet februar 2018.

Ved rejsegildet kan du blandt andre møde direktør Mogens Pedersen og centermanager Flemming Enghave, biograflejer Per Matthiesen samt byggeleder Søren Søgaard.

1. maj 2024 Uddannelse, Sønderborg

SOSU Syd og EASV starter DigiTech-hold i Alsion

1. maj 2024 Uddannelse

SOSU-skolen har den store fornøjelse, at kunne annoncere, at SOSU Syd starter et DigiTech-hold den 3. juni i Alsion – i samarbejde med Erhvervsakademi SydVest, EASV. Efter et halvt års hvervekampagne er der nu 20 elever fra Sønderborg og omegn, som er klar til at starte deres uddannelse i juni. SOSU Syd og Sønderborg Kommunen […]

Læs mere...