Tv-udsendelsen Hammerslag sætter spot på energirenovering i Sønderborg

24. april 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Når DR1 sender Hammerslag tirsdag kl. 20.00, så ruller Sønderborgs erfaringer med energi-renoveringer også ud til knap 1 mio seere. Charlie viser rundt og forklarer hvordan tre meget forskellige Sønderborg-familier har grebet deres energi-renoveringer an – og hvad Danmarks mere end 1,2 mio boligejere kan lære af dette.

”Det var spændende at vise Hammerslag rundt i Sønderborg-området. Det var svært at vælge hvilke boligprojekter, som vi skulle fokusere på – for vi har jo flere tusinde familier, som har energirenoveret med både solceller,

Artiklen fortsætter under annoncen

EnergiCharlie, Merete Lund Brock og Peter Rathje for værten fra Hammerslag.

varmepumper og grøn fjernvarme”, siger Charlie Lemtorp, som nu glæder sig til at se, hvordan Christian Degn fra Hammerslag har klippet optagelserne fra Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med resten af Danmarks befolkning og Charlie, glæder også familien Wejs, Thomas Leimann og familien Backe til at se udsendelsen. Familierne har nemlig lagt huse til optagelserne, skriver ProjectZero i en pressemeddelelse.

Home ejendomsmægler Merete Lund Brock hilste også på Christian Degn under besøget i Sønderborg og det skyldes Merete Lund Brock er en hyppig anvendt ejendomsmægler i Vest-holdet i tv-udsendelserne.

 

30. april 2024 Erhverv, Nordborg

Mikkel Friis-Thomsen er ny kommunikationschef i Danfoss

30. april 2024 Erhverv

Mikkel Friis-Thomsen bliver en del af Danfoss Group Communications & Public Affairs under ledelse af Kasper Elbjørn. Mikkel Friis-Thomsen er en velbevandret kommunikationsleder med erfaring i at drive kommunikationen i virksomheder med høj vækst og ambitiøse bæredygtighedsplaner. Mikkel har bl.a. drevet vellykkede internationale kommunikationsindsatser i både Vestas og Sydbank. Senest har han som chef for […]

Læs mere...