Slip af med dårlig lugt fra vandlåsene

17. juli 2017 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

Gulvvarme og øget brug af kemikalier i stedet for vand i forbindelse med gulvvask betyder, at mange vandlåse udtørrer eller ikke får den nødvendige mængde vand for at lukke afløbet effektivt.

Det giver lugtgener i både private hjem og sommerhuse, men også på landets sygehuse, i idrætshaller og skoler kender man problemet.

Men der er hjælp at hente.

Det sønderjyske firma Waterless Scandinavia i Broager har netop introduceret en fiks lugtspærre, der tillader vand at flyde ned i afløbet og samtidig forhindre gennemtrængning af lugt og sundhedsskadelige gasser i at trænge op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derved skal man ikke længere være nervøs for uønskede lugte, hvis eksempelvis sommerhuset står ubenyttet i flere uger, eller når institutioner og haller lukker ned i længere tid.

“Hvis sønderborgnsere eller andre gerne vil købe en, så kan det gøres billigt på nettet”, siger Paul Knudsen, Waterless Scandinavia, til SønderborgNYT.

Hjemmesiden hedder billigvvs.dk

8. maj 2024 Erhverv, Nordborg

Vindmølleparken i Lillebælt er et skridt tættere på

8. maj 2024 Erhverv

Projektet for Lillebælt Syd Vindmøllepark omfatter landanlæg i form af tre stationer og nedgravede kabler, der skal sikre tilslutning af VE-strøm til det overordnede elnet. Projektet har krævet, at der for hver af de tre stationer blev lavet et plangrundlag bestående af lokalplan, kommuneplantillæg og miljøvurdering af planerne. De tre stationer har således kørt i […]

Læs mere...